søndag den 13. juni 2010

Tur retur i regn og med sporarbejde...!!

Øv hvor irriterende. I går da Malene og jeg skulle afsted til vores hyggelige aften med danseafslutningsshow gik det selvfølgelig helt galt. Vi kom ellers afsted i rimelig god tid men metroen gik så først lidt senere end der havde stået på rejseplanen. Så vi skulle løbe op til regionaltoget som kørte lige da vi nåede det øverste trin på trappen. Lort. Over til s-togene hvor der selvfølgelig var sporarbejde så togene ikke gik direkte til Klampenborg. Så tog vi toget til ryparken og ville tage et tog derfra. Der gik der dog kun togbusser derfra så sådan en måtte vi finde. Da den så endelig kom sad buschaufføren i virkelig lang tid og snakkede med en eller anden der havde givet ham en gave. I sidste øjeblik sprang vi af bussen i hellerup og nåede akkurat toget mod Helsingør - som bare ikke kørte til Klampenborg. Så vi var lige ned og vende ved Kokkedal Station - i silende regn. Føj. Så da vi endelig endelig nåede Klampenborg var vi en halv time forsinkede, det øsede ned, vi havde våde tæer og da vi kom til teatret var der ingen mennesker. Vi kunne altså ikke betale og få vores billet. Til gengæld var der døre direkte ind til salen. Vi besluttede at stille os klar og vente til et nummer var slut og publikum klappede.

Efter 5 min. sprang vi så ind i den helt mørke sal og lige da vi havde fået lukket døren tændte al lys. Total afsløret. Pinligt. Men lyset tændte åbenbart mellem hvert dansenummer og da vi havde fundet to ledige pladser så vi også at flere vadede frem og tilbage mellem sal og toilet. Helt katastrofalt havde vi altså ikke opført os.

Hold op nogle flotte dansenumre. Vi nåede at se det sejeste House hvor de havde gammeldagskjoler på til meget moderne musik, Jazz og Vogue i West Side Story stil men med chicagogangstertøj - bukseseler og hat, hiphop og til sidst afslutningsscenen med pigerne i bodystockings og hoftestrømper og store lilla fjer. Så fantastisk flot. Jeg har så meget lyst til at danse nu, i sær house. Må lige finde ud af at starte til et hold efter sommerferien, enten afrodans eller noget lignende house eller moderne dans. Louise, Malenes gode veninde, var virkelig en af de bedste og jeg synes hun var meget fremtrædende og havde fået mange pladser helt oppe foran scenen. Efter showet fik vi kort hilst på hendes familie og sagt tillykke, eller hvad man siger, til Louise. Hun skal til Tyskland på danseskole de næste tre år, så det bliver jo spændende og se hvad hun ender med i fremtiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar