søndag den 22. august 2010

Når regnen regner oppe på taget!!!

Det regner og regner og regner. Det har det snart gjort konstant i flere uger nu. Med undtagelse af en dag, nemlig Annas fødselsdag og der nåede vi ikke engang at udnytte solen. Sidste lørdag gik det jo helt galt med regnvandet og Lyngbyvejen flød over:

Netop den lørdag var også den dag hvor Copenhagen Fashion Week skulle afslutte med sit kæmpe show med en catwalk modeopvisning ned gennem strøget. De nåede vist lige lidt før det hele blev aflyst. Det var ellers en god ide. Tænk på alt det dyre lækre tøj der bare er blevet gennemblødt af snavset regnvand. Det skulle åbenbart også have været et forsøg på at komme i Guinnes rekordbog for verdens længste catwalk, men det blev heller ikke til noget, men var vist også mere et spørgsmål om penge.

I dag regner det også virkelig meget. Lange, tunge dråber. Jeg skal ud til Anders når han engang vågner og kl. 19 skal jeg mødes med højskolepigerne på Soupanatural som er et sted to fyre har startet hvor princippet er lækker, sund suppe, smoothies, juice osv.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar