lørdag den 25. december 2010

En indbringende juleaften!!!

En indbringende juleaften på alle måder. Mormor var jo med og hun havde en god aften. Vi gav hende vores hjemmelavede eventyr "En kærlighedserklæring" om hvor vgtigt salt er og det i gave er en stor kærlighedserklæring og så gav vi hende selvfølgelig en lækker pose læsøsalt også. Hun blev rigtig glad for gaven og sagde at det er sådan en gave hun for altid vil huske. :) Dejligt. "Ingenting som glæden ved at gi´". Vi fik en lækker middag med både and og flæskesteg og den bedste sovs hvor mormor selv havde lavet grøntsagsfond til. Derudover var der selvfølgelig brune kartofler og ris a la mande til dessert. Efter maden lagde vi gaverne under træet og efter ris a la manden, og en masse diskussioner om alt fra eventyr til forskellen på nogle og nogen, så fik vi sunget en masse, mest stående, men vi tog også et par runder om juletræet. Vi fulgte vores tradition med at alle vælger en sang og den yngste starter. Far valgte som sædvanlig "Marys boy child" som vi igen kun kunne 1/3 af så vi har aftalt at til næste år må vi lige sørge for at have printet en tekst ud til alle.





Vi fik mange mange gaver og havde jo helt dårlig samvittighed over at mor og far ikke fik så meget. Men det er jo en sparetid såå....Men jeg fik i hvert fald en masse lækre lækre ting.

Malene: Orangeagtig lipgloss, lækkert bubbegum og et sødt kort hvor hun skriver hun glæder sig til at drikke kaffe og spise havregrød på Nordre Røse Vej.

Nanna: En kalender med billeder af os da vi var yngre og altid hang sammen. Fantastisk. Og så en nøglering med billede af os og så en sweater. Søde pige.

Louise og co.: Lækker Dr.Scheller ansigtscreme og matasgavekort.

Peter og Karin: Goshmakeup

Mormor: Gavekort til Arnold Busck, lækker natu vive creme og gavekort til Monki.

Mor og far: Billet til Queenmusical, gavekort til H&M, Gucci Rush 2, højtaljet nederdel, sort lang sweater, sort langærmet t-shirt (Som jeg har i forvejen og elsker).

Toke kørte mormor hjem ved en tolvtiden ca. Mor gik i seng (skulle jo op på arbejde næste morgen) og far sad lige og læste lidt i hans "Håndbog for Halvgamle mænd". Så mødtes jeg kort med Nann for at sige tak for gaverne og bagefter fandt Anna og jeg lidt guf og så juletestamentet til 01:30. Hyggelig, hyggelig aften. :D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar